Storms' Harbour is het prestigieuze nieuwbouwproject aan de jachthaven van Nieuwpoort

#SHCR18
2de Storms’ Harbour Classic Rally

Precies hetzelfde maar gans anders.

7u00 VBC Tielt: De ochtendstond had letterlijk en figuurlijk goud in de mond. 157 gouden parels tekenden present. De zon was al heel vroeg van de partij en straalde als goud aan de hemel. En last but not least 314 blinkende piloten en co-piloten die allemaal hetzelfde doel voor ogen hadden: ‘Genieten!’ En genieten deden ze.

Om 8u00 vertrokken de eerste bolides via 2 verschillende routes naar de eerste stop: Delta Light. Met een glaasje bubbels werd iedereen al snel ver’licht’. Via de Vlaamse Ardennen, doorheen de Menenpoort en zelfs een stukje Frankrijk ging het naar de middagstop: de Sint Bernardus Brouwerij. Enkele dagen voor de officiële opening van Bar Bernard, een panoramisch dakterras met werkelijk een fantastisch zicht, konden we op deze uitzonderlijke locatie genieten van verschillende foodtrucks, wijn en bierdegustaties. Wat een primeur!

Van hieruit vertrokken we richt Lo waar we afreden op de geur van de authentieke lukken van Jules Destrooper.

En dan de aankomst op Storms’ Harbour! Onder massale belangstelling kwamen de auto’s toe op de promenade…De bewondering was groot! De voldoening evenzeer.

En ’s avonds barstte het feest echt los op de 7de Nacht van Storms’ Harbour. Iedereen verbroederde met elkaar en op de opzwepende muziek van Level Six duurde het feest tot de late uurtjes….


Memorabel! Dankbaar! Tevreden!
Jullie waren fantastisch!

Tot volgend jaar!